Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Ποιες οι πληροφορίες για επιστράτευση και πόλεμο με Τουρκία; Τι μυστικές κινήσεις κάνει το ΓΕΣ; Ραγδαίες οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα και πολεμικές ιαχές πάνω από το Αιγαίο και τη Θράκη.



Ποιες οι πληροφορίες για επιστράτευση και πόλεμο με Τουρκία; Τι μυστικές κινήσεις κάνει το ΓΕΣ;
Ραγδαίες οι εξελίξεις τα τελευταία 24ωρα στην Ελλάδα και πολεμικές ιαχές πάνω από το Αιγαίο και τη Θράκη.
Η κατάσταση φαίνεται οτι ξεφεύγει από το επίπεδο της φημολογίας για επιστράτευση και παίρνει σάρκα και οστά.
Δεν λειπουν μαλιστα και πληροφορίες οτι το ΓΕΣ ετοιμάζεται ενεργά για επιστράτευση και χαρτογραφεί τις δυνατότητες μαζικής μεταφοράς πληθυσμού στις εμπόλεμες ζώνες.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα, μετά από εντολή του Γενικού Επιτελείου Στρατού, καλούν ιδιωτικές επιχειρήσεις και ιδιωτικά σχολεία στην Αττική τα τελευταία 24ωρα, για να δηλώσουν όσα λεωφορεία και φορτηγά έχουν προς επιστράτευση.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μέσα από την αστυνομία, οι ιδιοκτήτες και υπεύθυνοι των επιχειρήσεων και σχολείων, είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν πλήρη λίστα των οχημάτων (λεωφορεία, φορτηγά) που έχουν στην κατοχή τους, με αριθμό πινακίδας, τύπο και μάρκα οχήματος, αρ. πλαισίου και θέσεις (στα λεωφορεία).
Παράλληλα, υπογράφουν σχετικό έγγραφο με τα οποία δεσμεύουν τα οχήματά τους προς επιστράτευση σε περίπτωση που ξεσπάσει πόλεμος με την Τουρκία.
Φαίνεται λοιπόν οτι το ενδεχόμενο πολέμου Ελλάδας-Τουρκίας δεν είναι τόσο μακρινό όσο κάποιοι νομίζουν και η επιστράτευση είναι πια μια ρεαλιστική πιθανότητα.
https://newsthessaloniki.gr/epistrateysi-polemos-me-toyrkia-ragdaies-exelixeis-entoli-ges-se-idiotika-scholeia-gia/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου