Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΝΕΑ "ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" Λύσσα Βρυξελλών και Βερολίνου: Τώρα μας κατηγορούν γιατί πληρώσαμε το δάνειο στο ΔΝΤ που έδωσε τα λεφτά στην ... Ρωσία!

Eίναι παρανοϊκό, αλλά χαρακτηριστικό της συνωμοσίας Βρρυξελλών-Βερολίνου σε βάρος της νέας ελλληνικής κυβέρνησης και της Ελλάδας γενικότερα: Το οικονομικό-χρηματιστηριακό ενημερωτικό δίκτυο ZeroHedge, με ιδιαίτερες "σχέσεις" (δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα "μαύρα ταμεία") με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών, εγκαλεί την Ελλάδα γιατί ... πλήρωσε τις δόσεις στο ΔΝΤ και αυτές κατέληξαν στον ... Β.Πούτιν!
Όπως αναφέρει "Η ελληνική κυβέρνηση φροντίζει να επιτεθεί στα αποθέματα των ασφαλιστικών της ταμείων προκειμένου να κατορθώσει να αποπληρώσει το ΔΝΤ, ενώ την ίδια ώρα οι Έλληνες απέσυραν επιπλέον 300 εκατ. ευρώ από τις τράπεζες, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει το Reuters" και συνεχίζει:
"Αντί η ελληνική κυβέρνηση να σχεδιάσει ένα αξιόπιστο Plan B και μάλιστα εκτός ευρωζώνης κάνει τα πάντα για να αποπληρώσει την τρόικα. Αλλά η Ελλάδα πλήρωσε πρόσφατα το ΔΝΤ, το οποίο με τη σειρά του δάνεισε κεφάλαια στην Ουκρανία, τα οποία το Κίεβο έδωσε στη Ρωσία προκειμένου να καλύψει τα χρέη του προ την Gazprom" και ως εκ τούτου τελικώς φαίνεται ότι Ελλάδα να χρηματοδοτεί την ... Ρωσία!
Η εξωφρενική οπτική του όλου θέματος, αλλά και το ψεύδος ότι το ΔΝΤ πληρώθηκε από τα αποθεματικά των ταμείων (πληρώθηκε από τα έσοδα του Προϋπολογισμού, κανονικά) καταδεικνύει ότι αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι να πληρωθουν οι δόσεις, αλλά να δημιουργηθεί αρνητική εικόνα για την ελληνική κυβέρνηση και να οδηγηθεί στην ανατροπή.
Γιατί αντί να εγκαλούν το ΔΝΤ που χρηματοδοτεί την φιλοναζιστική Ουκρανία, κατηγορούν την Ελλάδα που πληρώνει τις δόσεις στο ΔΝΤ και αυτό πληρώνει το φυσικό αέριο που χρωστά η Ουκρανία στην Ρωσία.
Είναι χαρακτηριστική της λύσσας που έχει προκληθεί στα ξένα κέντρα (και τα οποία βρίσκουν φιλόξενο έδαφος από τα ελληνικά ΜΜΕ που στην συντριπτική τους πλειοψηφία ελέγχοντα από τραπεζίτες και εφοπλιστές) από την ελληνική δημοσιονομική επανάσταση την οποία προσπαθούν να καταστείλουν πάση δυνάμει.
Κανείς βέβαια δεν είπε ποτέ τίποτα γιατί οι δόσεις που πλήρωσε π.χ. το 2011 η Ελλάδα στην ΕΕ χρησιμοποιήθηκαν για να χρηματοδοτηθεί ο βομβαρδισμό του Καντάφι στην Λιβύη και εν τέλει να μετατραπεί η χώρα σε ορμητήριο των ισλαμιστών.
Ολα αυτά ενώ η επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Βαρουφάκη από τα γερμανικά ΜΜΕ λαμβάνει τον χαρακτήρα "Ολοκαυτώματος", καθώς το σύνολο του γερμανικού Τύπου (που αναπάγεται από τα ΜΜΕ της εγχώριας ολιγαρχίας) επιτίθενται με σφοδρότητα εναντίον του μοναδικού ΥΠΟΙΚ που τόλμησε και είπε "ΟΧΙ" στην "τελική λύση" που έχει επιβάλλει στην Ευρώπη ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου