Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΗΠΑ: Πέταξαν έξω από την εκκλησία χριστιανή επειδή διέκοψε προσευχή μουσουλμάνων!


 
Έμοιαζαν όλα τόσο «ανοιχτόμυαλα» και τόσο «προχωρημένα». Οιστορικός Εθνικός Καθεδρικός Ναός της επισκοπικής εκκλησίας της Ουάσινγκτον, θα φιλοξενούσε για πρώτη φορά προσευχή μουσουλμάνων, σε ένα ακόμη διαθρησκευτικό event "αλληλοκατανόησης"Η αιδεσιμότατος Τζίνα Κάμπελ (GinaCampbell) συγκινημένη έλεγε τόοοσο ωραία λόγια : «Πρέπει να υπάρχει ένας κόσμος στον οποίο όλοι θα είναι ελεύθεροι να πιστεύουν και να ασκούν τα της θρησκείας τους και στον οποίον δεν θα έχουμε μισαλλοδοξία, ισλαμοφοβία, ρατσισμό, αντισημιτισμό και αντι- χριστιανισμό και θα αγκαλιάσουμε την ανθρωπότητά μας και θα αγκαλιάσουμε την πίστη». 
Η αιδεσιμότατη Τζίνα : Θέλει να φύγει η μισαλλοδοξία και δεν την αφήνουν 
Αλλά τότε κάποιος χάλασε την τόσο ωραία σούπα τους: «Και επειδή η αγάπη, ο σεβασμός και η κατανόηση δεν μπορούν να κατανοηθούν από μερικούς ανθρώπους, ένα άτομο μας διέκοψε την λειτουργία», είπε η αιδεσιμότητατη. Το θέαμα μιας γυναίκας που βίαια εκδιώκεται από έναν φαινομενικά χριστιανικό καθεδρικό ναό, επειδή διακήρυξε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος μπροστά σε προσευχόμενους μουσουλμάνους, είναι ένα ακόμα σημείο που δείχνει την περίεργη εποχή που ζούμε.

Υπό το φως των συνεχιζόμενων και κλιμακούμενων φρικτών διώξεων που υφίστανται οι Χριστιανοί σε όλον τον κόσμο από τους σφαγείς του «Αλαχ Ακμπαρ», τι καλύτερο δεν θα ήταν, προκειμένου προωθηθεί η «αγάπη», ο «σεβασμός», η «κατανόηση» και όλα αυτά, να ανοίξει ένα τζαμί τις πόρτες του για να προσευχηθούν χριστιανοί; Άλλωστε παγκοσμίως οι μουσουλμάνοι καταδιώκουν τους χριστιανούς. Όχι το αντίθετο. Αλλά αυτά είναι «υψηλά νοήματα» για τους ξεχαρβαλωμένους δυτικούς «αγαπησιάρηδες» που εμφανίζονται ως χριστιανοί.

Έτσι, η είδηση λέει για μια γυναίκα που φώναξε μέσα στο καθεδρικό ναό (αν είναι δυνατόν!) «Ο Ιησούς Χριστός είναι ο Κύριος!» πριν έρθουν γρήγορα να την απομακρύνουν. Η γυναίκα που είναι από το Μίσιγκαν, πρόλαβε επίσης να φωνάξει: «Ο Ιησούς Χριστός είναι σε αυτόν τον σταυρό εκεί πάνω», «έχουμε φτιάξει τόσα τζαμιά σε αυτήν την χώρα» και «βγείτε έξω από την εκκλησία μας. Αφήστε την εκκλησία μας ήσυχη».


Για μια ακόμη φορά μια γυναίκα αποδεικνύεται «παλικάρι».

http://redskywarning.blogspot.gr/2014/11/video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου