Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΗΓΡΑΣ "Συγγνώμη, συμμετείχα σε εγκληματική οργάνωση (ΠΑΣΟΚ) που ξέπλενε μίζες"!



"Στεγνά" έδωσε τον Γιάννο Παπαντωνίου ο Νίκος Ζήγρας ότι ακολούθησε ακριβώς τον ίδιο δρόμο με τον καταδικασθέντα Άκη Τσοχατζόπουλο, υποστηρίζει ότι ο Καμπούρογλου δηθεν "αυτοκτόνησε" (εννοώντας ότι δολοφονήθηκε) και μετανιώνει που συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση (που ανήκε εξόλοκλήρου στο ΠΑΣΟΚ) που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα.
Τον πρώην υπουργό Γιάννο Παπαντωνίου βάζει στο «κάδρο» ο Νίκος Ζήγρας, υποστηρίζοντας ότι συνέχισε την πρακτική του προκατόχου του, Άκη Τσοχατζόπουλου, και δέιχνοντας ότι θα είναι ο δεύτερος υπουργός Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ που θα ανοίξει λογαριασμούς με την δικαιοσύνη
«Ο κ. Παπαντωνίου δεν κατήγγειλε καμία από τις αμαρτωλές συμβάσεις που βρήκε από τον κ. Τσοχατζόπουλο, αλλά συνέχισε να τις εφαρμόζει. Προφανώς θα βρήκε κάτι ενδιαφέρον σε αυτές αφού δεν βρήκε τίποτε παράνομο» λέει χαρακτηριστικά στην «Real News» και κατηγορεί Αντώνη Κάντα ότι κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας και πως δεν μίλησε για το ρόλο του ιδίου και του κ. Τραυλού επί υπουργίας Παπαντωνίου:
«Θέλω να λέω πάντα τα πράγματα με το όνομά τους. Ο κύριος Κάντας με την ομολογία του αποκάλυψε αρκετά, αλλά κάλυψε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Κάλυψε τον τότε υπουργό και εξάδελφό μου, ο οποίος είχε εγκρίνει προσωπικά και σε συνεννόηση με τον κ. Σμπώκο την τοποθέτηση του κ. Κάντα στο υπουργείο. […] Ούτε μας μίλησε για τον κ. Τραυλό και τον ρόλο που επιτέλεσε ο κ. Κάντας επί υπουργίας του κ. Παπαντωνίου».
Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει στοιχεία αλλά και ονόματα «μιζαδόρων». «Μετά την αποφυλάκισή μου έδωσα στοιχεία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς. […] Στοιχεία που δεν μπορώ να δώσω στη δημοσιότητα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι πως δόθηκαν μίζες στον εξάδελφό μου για τις προμήθειες των τζιπ ΕΛΒΟ-Mercedes, των τζιπ Hummer, των Zuzana, των Leopard», είπε μεταξύ άλλων.
«Ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ’αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κύριος Φουάντ»,πρόσθεσε.
Ο κ. Ζήγρας παραδέχθηκε ότι δεχόταν απειλές μέχρι την ώρα που μίλησε στους ανακριτές και ανέφερε ότι πλέον έχουν αρχίσει «οι προσπάθειες δυσφήμησης με τη διάδοση ψευδών» για το πρόσωπό του.
«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Θέλω, επίσης, να μάθει και πώς να προφυλάσσεται στο μέλλον από παρόμοιες καταστάσεις. Για τον λόγο αυτό ολοκληρώνω ένα διήγημα στο οποίο περιγράφω με μια φανταστική ιστορία τι μπορεί να συμβεί αν ένας λαός εκλέγει τους λάθος ανθρώπους στους βουλευτικούς ή τους υπουργικούς θώκους», κατέληξε ο κ. Ζήγρας.
Τέτοια ομολογία "κόλαφος" για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ (αφού ο Ζήγρας ανήκε στο "πράσινο" κύκλωμα και ήδη "έδωσε" δύο υπουργούς του ΠΑΣΟΚ) θα προκαλέσει τριγμούς στην Χαριλάου Τρικούπη, δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα στο άλλοτε κραταιό κόμμα, το οποίο κυβέρνησε την Ελλάδα επί 20 έτη, και τώρα βρίσκεται στο όριο της πολιτικής "εξαερωσης". Με τις εξελίξεις να έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό το ΠΑΣΟΚ οδέυει σε οριστική διάλυση. Αλήθεια με την ομολογία του Ν.Ζήγρα περί εγκληματικής οργάνωσης τι θα γίνει;
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου