Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο Ρωμαίικο Οδοιπορικό για τον Όσιο Γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη.

ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!

Πηγή: PANAYIOTIS TELEVANTOS



Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου δίνει αποκλειστική συνέντευξη στο Ρωμαίικο Οδοιπορικό για τον Όσιο Γέροντα Παΐσιο τον Αγιορείτη. Μιλάει για τον σύγχρονο Άγιο της Εκκλησίας μας, τον ασκητικό του βίωμα μέσω της αγάπης και του πόνου του προς τον άνθρωπο, καθώς και για την αγιοκατάταξή του.
http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/
ΕΤΣΙ ΜΙΛΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.

Ο ΣΕΒ. ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΚΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. 

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΟΣ- ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ.

ΑΚΟΥΕΤΩΣΑΝ ΤΟΥΤΑ ΟΣΟΙ -ΟΠΩΣ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ- ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ"ΕΥΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ". 

ΟΣΟΙ -ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥΣ- ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ (ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ)! 

ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΤΙΣΤΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ή ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΛΕΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΟΥ ή ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΕΟΜΠΑΙΞΙΕΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΕ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου