Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ Έβγαλε μαχαίρι ζωντανά στην εκπομπή του Παπαδάκη!

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ

Τρομερές σκηνές σε σπίτι του Κορδελιού της Θεσσαλονίκης όπου ένα παιδάκι και μία ηλικιωμένη κινδύνευσαν από φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα, πιθανόν από κεριά, καθώς το σπίτι δεν είχε ρεύμα. Εκτός εαυτού ο ιδιοκτήτης έβγαλε μαχαίρι μπροστά στους δημοσιογράφους.
 
Τις σκηνές απελπισίας κατέγραψε ρεπορτάζ του Antenna όπου η δημοσιογράφος που μετέφερε την είδηση έγινε μάρτυρας του περιστατικού και μάλιστα προσπαθούσε να ηρεμήσει τον άνθρωπο.  
 
Το βράδυ της Τετάρτης μία οικογένεια που αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα κινδύνευσε να καεί στην μονοκατοικία όπου διαμένουν χωρίς ρεύμα, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία απεγκλώβισε από το σπίτι μια γιαγιά και ένα μικρό παιδάκι, που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου με αναπνευστικά προβλήματα. 
 
Η περίπτωση της πυρκαγιάς στο Κορδελιό, είναι άλλη μια τραγική σελίδα που έρχεται να προστεθεί τον φετινό χειμώνα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ρεύμα είχε κοπεί από την οικογένεια και προσπαθούσαν να ζεσταθούν με κεριά, κάτι που ενδέχεται να προκάλεσε την πυρκαγιά.
 
 

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου