Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Συνελήφθη εκ νέου ο Κολλάτος





Δεν πέρασε ένας μήνας από τη στιγμή που άνδρες της Αστυνομίας βρέθηκαν έξω από το σπίτι του σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτου και απαίτησαν να κατεβάσει τη σημαία που απεικόνιζε τον Παρθενώνα κάτω από μια γερμανική μπότα...

Το ίδιο σκηνικό παρατηρείται και σήμερα το απόγευμα… Ο γνωστός σκηνοθέτης ανήρτησε δύο αφίσες στο μπαλκόνι του σπιτιού του επί της οδού Λουκιανού και έσπευσαν περιπολικά στην περιοχή του Κολωνακίου.

Στη μία αφίσα αναγράφεται το μήνυμα: 27 Απριλίου 1941, οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθήνα, Αντισταθήκαμε. Στη δεύτερη είναι ανηρτημένο το μήνυμα 2013 οι Γερμανοί είναι στην Αθήνα, Κοιμόμαστε.



Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η zougla.gr μαζί του αναφέρει: «Εδώ βρίσκονται αστυφύλακες για να με συλλάβουν... Έχει εμφανιστεί και μία εισαγγελέας, όμορφη. Τολμούν να το κάνουν την 21η Απριλίου». 

Ο κ. Κολλάτος συνελήφθη και οδηγείται στο τμήμα, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ανάρτηση στο Facebook


Να θυμίσουμε ότι στις 27 Μαρτίου, κατόπιν εισαγγελικής εντολής συνελήφθη ο σκηνοθέτης επί της οδού Λουκιανού 8 στο Κολωνάκι για προσβολή εθνικού συμβόλου. Ο Κολλάτος είχε κρεμάσει στο μπαλκόνι του, που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από την πρεσβεία της Γερμανίας στην Αθήνα, μία ελληνική σημαία. Πάνω στη σημαία είχε απεικονίσει τον Παρθενώνα κάτω από μία γερμανική μπότα και είχε προσθέσει κόκκινη μπογιά.



Άνδρες της αστυνομίας τού ζήτησαν να κατεβάσει τη σημαία και έπειτα από την άρνησή του τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος στην οδό Μιμνέρμου 6-8 στο Κολωνάκι.
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, 16:02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου