Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ;;;

Έχουν δοθεί όλες οι πνευματικές εξηγήσεις: Λόγω αναισθησίας πνευματικής δηλ. λόγω απονεκρώσεως της ψυχής και του νού απο υπερβολική έκθεση στην αρχή της ηδονής και της ευκολίας, λόγω δειλίας, λόγω προπαγάνδας η οποία κάνει πλύση εγκεφάλου για ειρηνική λύση των προβλημάτων και επικαλείται την ειρηνική διαμαρτυρία ενώ το προδοτικό κράτος έχει ξεκινήσει ήδη τον πόλεμο.
Ποιά είναι όμως η λογική εξήγηση; Η ίδια η οποία διέλυσε την πίστη των ανθρώπων στο Θεό με την εκκοσμίκευση. Εξηγούμαστε. Οι Εβραίοι δευτέρας γενιάς οι οποίοι κατόρθωσαν να στοχαστούν με ψυχραιμία πάνω στο ολοκαύτωμα, δέν μπόρεσαν να εξηγήσουν το εξής φαινόμενο το οποίο είναι αποτυπωμένο ακόμη και σε φωτογραφίες : Δεκάδες χιλιάδες Εβραίοι να οδηγούνται και να φυλάσσονται απο τρείς οπλισμένους Γερμανούς και να μήν διεκδικούν την ελευθερία τους. Παθητικά να μπαίνουν στα τρένα που τους οδήγησαν στο θάνατο ενώ θα ήταν πάρα πολύ εύκολο να αντιδράσουν και να δραπετεύσουν.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΘΡΕΨΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΓΡΙΑ ΖΩΑ.

Διότι ο άνθρωπος, πιστός στην θανατηφόρο επιλογή του, να διαλέγει πάντοτε τον πιό εύκολο δρόμο, πίστεψε πώς ο πολιτισμός μπορεί να μεταμορφώσει τον άνθρωπο και να τον λυτρώσει.
Γλυτώνοντας τον έτσι απο τον αγώνα εναντίον των παθών και εναντίον της αδράνειας.

Ξεχνώντας πώς στην αποκορύφωση του πολιτισμού η Αθήνα καταδίκασε εις θάνατον τον Σωκράτη. Οτι ο πολιτισμός δέν αντέχει την αλήθεια και κατασκευάζει μια ψεύτικη επιφάνεια ευγένειας αφήνοντας τα τέρατα του σκότους να τρώγονται στα βάθη ανομολόγητα .

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο κ.ΒΕΡΕΜΗΣ: ΠΑΙΔΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ, ΓΛΥΨΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΗ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΜΟΣ: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ, ΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ, ΣΩΘΗΚΑΤΕ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΙΣΧΥΣ .

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΝΟΗΣΙΑ.

Υποχωρούμε άτακτα μπροστα στους οπλισμενους και μανιασμενους αστυνομικούς που επιδιώκουν τον θάνατο μας. Και όμως και οι αστακοί έχουν εχθρούς και οι Έλληνες μπορούν να βρούν εύκολα αποτελεσματικά όπλα.

Μεχρι να πάρουμε την απόφαση μας ας συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας, προσπαθώντας να ξεχάσουμε πώς κλάνουμε πετρέλαιο μήπως χάσουμε το παρόν το δικό μας.


Αμέθυστος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου